Jeugd en jongeren

Provider

Naast de zondagen wordt er elk seizoen een Provider-programma aangeboden op doordeweekse avonden in onze jeugdruimte. Voorheen werd veel gewerkt met het Provider-keuzecatecheseprogramma van JOP. Komend seizoen zullen we een regelmatiger programma aanbieden, waardoor het leuk wordt om elke keer te komen! We wisselen de bijeenkomsten af met film kijken, creatief bezig zijn, een spelavond, en in gesprek over het

geloof en dingen die je tegenkomt in het leven. Zo beleef je samen met de groep van alles en zit er altijd wel iets bij wat je leuk vindt!

 

Het Jeugdkapel/Provider-seizoen wordt elk najaar en voorjaar ingeluid door een startfeest met patat en gezelligheid én een jongerendienst met mooie muziek en leuke sketches. Andere hoogtepunten zijn acties zoals een nacht lang vasten voor een goed doel en een musical-in-één-nacht maken en opvoeren tijdens een zondagsdienst! En natuurlijk het kamp als afsluiting van het seizoen!

 

Geef je op voor de mailinglijst en de WhatsApp-groep om op de hoogte te blijven van alle activiteiten bij Catherine Verviers via .

Provider kamp

Kamp!!!

 

Natuurlijk ook dit jaar wegens succes geprolongeerd! Kamp, we willen niet meer zonder, dus nu voor de vijfde keer (een lustrum!): we gaan er weer voor! We gaan naar Austerlitz bij Zeist.

Het wordt natuurlijk weer gezellig, vermoeiend, afwisselend, spannend, met gekke (nacht)spellen, een bbq, een dropping, verrassende opdrachten, bijzondere vragen en nog veel meer.

Hoe het programma er precies uit zal zien, ligt natuurlijk voor een deel ook aan jullie!

Het wordt vast leuk met jullie plannen van de voorbereidingsavond! We maken er met elkaar een top kamp van. Wij hebben er weer onwijs veel zin in! Jij toch ook?

Voor: jongeren van 12 t/m 17 (18) jaar

Kamp: vrijdagavond 23 mei t/m zondagmiddag 25 mei

Waar:Scouting kampeerterrein Austerlitz www.pbcausterlitz.nl

Leiding: Willem, Walter, Co, Liesbeth en deels Hanna

Contact: zie Providerboekje

Slotfeest (slotopdracht, foto's en filmpjes kijken etc)

Wanneer: binnenkort ... let op je mail!

Hoe laat: 19.30-21.30 uur

Waar: jeugdruimte in De Schutse

Neem je rebus-puzzel-stukjes mee!

CB Login