12-17 Provider

Wie zijn wij?

Wij zijn Provider! Ben jij Provider?

Velen van jullie hebben al een of meerdere keren deel genomen aan Provider, voor anderen zal het de eerste kennismaking met Provider zijn. Welkom allemaal! Kies, samen met je ouders en je vriend(inn)en de onderwerpen die jij het leukste vindt en geef je daarvoor op. Al die onderwerpen laten je ieder op hun eigen manier iets van het geloof zien, ervaren, proeven, voelen. Elk item staat op zichzelf, zodat je overal in kunt stappen. We zouden het fijn vinden als je aan (minstens) drie van onze onderwerpen deel neemt dit voorjaar. Maar meer mag natuurlijk altijd! In de enveloppe bij het boekje zit het inschrijfformulier. Hierop kun je samen met je ouders invullen wat je wilt gaan doen en waar zij aan mee willen gaan doen.

 

En wat ons betreft: daag ook ons uit met jouw vragen en jouw invulling van de onderwerpen! Kom doe (weer) mee! En dat geldt natuurlijk ook voor jullie ouders!

Graag tot ziens bij Provider!

12-17 Provider

12-17 Provider

Een keuzecatechese programma waarin elk half jaar een serie items wordt aangeboden waaruit de jongeren mogen kiezen wat hen het meest aanspreekt. We proberen zoveel mogelijk verschillende werkvormen te gebruiken, zodat er voor ieder iets interessants bij zit.
Voorbeelden zijn: film kijken, creatief bezig zijn, in gesprek over het geloof en dingen die je tegenkomt in het leven.


JOPprovider

45

Provider activiteiten

CB Login